Gërvalla për ambasadorin Berishaj: Ai nuk shkarkohet për spekulime mediale

Afera për të cilën raportuan mediat se është i përfshirë ambasadori i Kosovës në Kroaci, Martin Berishaj u bë temë diskutimi në konferencën e zëvendëskryeministrjes dhe ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, dhe homologes së saj nga Sllovenia, Tanja Fajon, raporton Gazeta “Enigma”. Gërvalla mes tjerash u pyet nga gazetarët për rastin … Continue reading Gërvalla për ambasadorin Berishaj: Ai nuk shkarkohet për spekulime mediale