Kouchner më 11 dhe 12 qershor viziton Kosovën, kjo është agjenda e tij

Bernard Kouchner, përfaqësuesi i Lartë i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së në Kosovë nga viti 1999 deri në vitin 2001 dhe ish-ministër i Punëve të Jashtme të Francës, do të vizitojë Kosovën më 11 dhe 12 qershor 2024. Në krye të UNMIK-ut, Bernard Kouchner kontribuoi për të krijuar një administratë dhe një sistem politik në … Continue reading Kouchner më 11 dhe 12 qershor viziton Kosovën, kjo është agjenda e tij