Blero-banorëve: S’di çka keni o njerëz, keni ardhë në botën time edhe s’po e dini kah jeni

Blero-banorëve: S’di çka keni o njerëz, keni ardhë në botën time edhe s’po e dini kah jeni

Banori i Big Brother VIP Kosova, Blero ka pasur një diskutim me disa nga banorët e tjerë.Ai është shprehur se ata kanë hyrë në botën e tij dhe siç thotë, nuk po e dinë se ku janë.

“S’e di çka keni o njerëz, keni ardhë në botën time edhe s’po e dini kah jeni”, është shprehur ai.

Related Articles