Më shumë

Kontrolli dhe siguria e produkteve ushqimore në temperatura të larta, AUV jep detaje për “Enigmën”

Temperaturat e larta kanë rritur edhe rrezikshmërinë nga konsumi i produkteve të ndryshme që janë më të mdieshme gjatë ditëve

​Sot është Dita Botërore e Çokollatës

7 korriku shënon Ditën Botërore të Çokollatës. Fillimisht, çokollata konsumohej vetëm si pije dhe ishte me shije të hidhur, derisa

Ilaçet popullore për humbjen e peshës dhe diabetin rrisin rrezikut e verbimit

Njerëzit që marrin medikamentet për të trajtuar diabetin dhe obezitetin, Ozempic ose Wegovy mund të kenë një rrezik më të

Një mirëseardhje e rehatshme për nënat dhe foshnjat në QKUK

Në katër reparte të Klinikës së Obstetrikës dhe Gjinekologjisë (KOGJ) në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës u bënë renovime të

Ushqimet ultra të përpunuara duhet të kenë paralajmërime për shëndetin njëjtë si duhani, thotë shkencëtari

Ushqimet ultra të përpunuara (UPF) duhet të shiten me paralajmërime për rrezikun në shëndet, njëjtë siç bëhet me duhanin, pasi

Sponsored