Më shumë

ATK iu bënë thirrje gastronomëve, këngëtarëve, stilistëve e salloneve të bukurisë që të deklarojnë detyrimet tatimore

Administrata Tatimore e Kosovës u ka bërë thirrje gastronomisë, hotelerisë, këngëtarëve, stilistëve, si dhe salloneve të bukurisë që të deklarojnë

Banka Botërore: Inflacioni në produkte ushqimore në Kosovë vetëm në qershor ishte 19.2 për qind

Banka Botërore ka treguar se çmimet e produkteve ushqimore në Kosovë janë rritur për 19.2 për qind. Sa i përket

(Mos)deklarimi i pasurisë,mbi 60 kallëzime penale ndaj zyrtarëve publikë këtë vit

Mbi 60 kallëzime penale ndaj zyrtarëve publikë i ka dorëzuar këtë vit në Prokurorinë e Shtetit, Agjencia për Parandalimin e

Fondi Norvegjez i Pasurisë përjashton kompanitë izraelite për ‘shkeljet e të drejtave të njeriut’

Shapir Engineering and Industry dhe Mivne Real Estate përjashtohen për shkak të aktiviteteve të lidhura me vendbanimet izraelite të Bregut

S’ka burg për ata që nuk e deklarojnë pasurinë

Mosdeklarimi i pasurisë nga zyrtarët shtetërorë në Kosovë, sipas Kodit Penal, dënohet me gjobë ose me burgim deri në tre

Sponsored