Fationi ofendon Meritonin: Ai legeni ka qenë i lidhur me shoqen e ngushtë

Fationi ofendon Meritonin: Ai legeni ka qenë i lidhur me shoqen e ngushtë

Gjatë një bisede me Rike Roçin dhe Sara Karajn, Fation Kuqari ka ofenduar Meriton Mjekiqin duke i thënë “legen”.Fationi po komentonte debatin që moderatori pati me Erjola Doçin, ku la të nënkuptohej se ata kanë flirtuar me njëri-tjetrin.

“Ai legeni e la të nënkuptohej sikur ajo e kishte ngacmuar kastile. Por ai legeni ka qenë me shoqen e ngushtë i lidhur jashtë. E kupton si dukesh si plehrë? E bënte qëllimisht, ai është legen, duhet të dalë jashtë.

Ai është legen, të njëjtën gjë ka bërë edhe me ty. Po me ty është tjetër gjë. Po ai është legen dhe do ta kuptoni shumë qartë.”

Related Articles