Më shumë

Këto ushqime nuk duhet t’i vendosni në frigorifer

Frigoriferi është i nevojshëm për të ruajtur disa ushqime pasi ato kanë nevojë për temperatura të ulëta. Megjithatë, sipas ekspertëve,

Shenjat që tregojnë se fryerja e barkut mund të jetë shqetësuese

Fryerja e barkut është diçka që ne të gjithë e përjetojmë herë pas here, veçanërisht pas një vakti ushqimi. Ekspertët

Konsumimi i boronicave të kuqe përmirëson kujtesën

Hulumtimi më i fundit në Universitetin e Anglisë Lindore ka treguar potencialin neuroprotektiv që posedojnë boronicat dhe se shtimi i

52 raste të reja me COVID-19 në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar të dhënat e fundit të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës lidhur me koronavirusin.

119 raste aktive me coronavirus në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë, sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës, informon se në total numri i

Sponsored