“Më shumë duhemi unë dhe Santiana”, debat i ashpër mes Bucit dhe Azemit

“Më shumë duhemi unë dhe Santiana”, debat i ashpër mes Bucit dhe Azemit

Banorët e Big Brother VIP Kosova kanë diskutuar rreth marrëdhënies Alba-Azem.Buci është shprehur se nuk ka dashuri mes tyre, “më shumë duhemi unë dhe Santiana se Alba dhe Azemi”.

E këtë e ka dëgjuar Azemi, i cili i kërkoi llogari Bucit për këto fjalë.

Related Articles