Meritoni dhe Ilnisa skualifikohen nga gara në ”BBVA”

Meritoni dhe Ilnisa skualifikohen nga gara në ”BBVA”

Ditën e sotme një zarf i zi ka shkuar në ‘’BBVA’’, ku ishte i destinuar për Meritonin dhe Ilnisën.Vëllai i madh në këtë zarf të zi kishte vendosur ti s’kualifikonte nga gara për çmimin e madh.

Related Articles