Ndodh edhe kjo, Atdheu mbeti mbi Xhulin – shkak loja “ngriva, shkriva”

Ndodh edhe kjo, Atdheu mbeti mbi Xhulin – shkak loja “ngriva, shkriva”

Sfida “ngri-shkri” sot ka zënë bashkë Xhulin dhe Atdheun.Derisa disa nga banorët ishin duke u endur nëpër shtëpi, Xhuli po ushtronte dhe në një moment Atdheu i afrohet.


Papritur, atyre u kërkohet të ngrijnë dhe Atdheu mbetet mbi Xhulin.

Related Articles