“Të kam sjellë shqetësime”, takimi i veçantë i Julit me nënën e Eglës

“Të kam sjellë shqetësime”, takimi i veçantë i Julit me nënën e Eglës

Jul Deda pas spektaklit të BBV3 ka takuar nënë e Egla Cenos, e ka përqafuar dhe i ka bërë disa komplimente.

Madje ai e uron për fitoren e së bijës, pas sipas tij e meritonte.

Nëna e Eglës: A ishit në lojë?

Jul Deda: Ti me atë kapelën më ke pëlqyer shumë sot, je gjigande fare.

Nëna e Eglës: Më gjigand se ju nuk bëhem dot unë.

Jul Deda: Urime! E ka merituar (e puth)

Nëna e Eglës: Të gjithë keni fituar.

Jul Deda: Ju kemi sjellë pak shqetësime por nuk kishim se çfarë të bënim.

Nëna e Eglës: Epo kështu ishte loja.

Jul Deda: Epo kështu ishte gërr-vërr.

Related Articles