9,252 raste aktive me koronavirus

9,252 raste aktive me koronavirus

Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë edhe 9,252 raste janë aktive me koronavirus në vend.Gjatë 24 orëve të kaluara Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike nuk ka raportuar për viktima, teksa janë regjistuar 1,266 raste të reja me COVID-19 dhe janë shëruar 1,606 pacientë.

Related Articles