A mund ta dalloni balerinën e fshehur mes flamengove ngjyrë rozë?

A mund ta dalloni balerinën e fshehur mes flamengove ngjyrë rozë?

Në mesin e kësaj tufe të flamengove gjendet e fshehur një balerinë.Por a mund ta gjeni ju balerinën në fjalë?

Imazhi përmban qindra flamengo me ngjyra të ndezura në majë të një gjetheje jeshile të cilët shikojnë në orientime të ndryshme, raporton Daily Mail.

Ky imazh u krijua nga kompania e veshjeve të vallëzimit Dancewear Central.

Ajo që e bënë enigmën edhe më të vështirë është se veshja e balerinës është me të njëjtën ngjyrë si pendët e zogjve, dhe flokët e saj shumë lehtë mund të ngatërrohen me sqepin e tyre.

The ballerina is in the bottom left. Both her tutu and her hair blend in with the birds

Related Articles