Ajo tha PO! Në ditëlindjen e saj, Dafina Zeqiri merr propozimin për martesë

Ajo tha PO! Në ditëlindjen e saj, Dafina Zeqiri merr propozimin për martesë

Dita e sotme ka dy gëzime për Dafina Zeqirin!

Krahas ditëlindjes, artistja ka marrë propozimin për martesë nga partneri i saj Kreshnik Gjergji.

Lajmin e bukur këngëtarja e ndau me anë të disa postimeve në ‘Instagram’ gjatë momentit të shumëpritur. Në fotot e postuara Dafina ka treguar unazën aq të bukur dhe ambientin përplot petale trëndafili të bardhë.

Ajo tha PO! Në ditëlindjen e saj, Dafina Zeqiri merr propozimin

Ajo tha PO! Në ditëlindjen e saj, Dafina Zeqiri merr propozimin

Me sa duket kemi dasmë së shpejti!  

Related Articles