Artani si një futbollist “profesionist”, godet një kamerë të shtëpisë

Artani si një futbollist “profesionist”, godet një kamerë të shtëpisë

Finalistët e formatit televiziv Big Brother VIP Kosova, Artani dhe Vedati kanë luajtur me top në dhomën e gjumit të shtëpisë së “Vëllait të Madh”, derisa një incident ngjau në ato momente.Kësisoj, përderisa kur topi ishte tek Artani, ky i fundit aksidentalisht e ka goditur një prej shumë kamerave të vendosura në dhomën e fjetjes.

E për të parë se si rrodhi e gjithë ngjarja, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Related Articles