Behrami: Nëse Specialja e dënon një nga të akuzuarit në Hagë, Serbia na çon menjëherë në GJND

Behrami: Nëse Specialja e dënon një nga të akuzuarit në Hagë, Serbia na çon menjëherë në GJND

Analisti Artan Behrami tha se nëse Specialja e dënon një nga të akuzuarit, Serbia do të na dërgojë në GJND.

“Ne e rrezikojmë edhe një gjë që nëse njëri nga ta dënohet, hapi i radhës i Serbisë është të çon në GJND. Shtetet që janë kriju mbi krimet e luftës, e vërtetume prej një gjykate ndërkombëtare janë shtete ilegale dhe në këtë thirret Serbia, tha Behrami në Pressing.

“Votimi në OKB që ndodhi me qat proporcion të votave kanë me shfrytëzu epilogun e kësaj gjykate edhe Kosova ka me hy në rezolutë, unë spo them që kalon. A ka me u mundu Serbia me përdorë këtë, ka me u mundu”, tha ai.

“E ki një qeveri keq me Amerikë, keq me BE, keq me rajon”, u shpreh Behrami.

Related Articles