Bruno ‘plas’ bombën: Të gjithë banorët në Big Brother Vip Kosova, janë paguar

Bruno ‘plas’ bombën: Të gjithë banorët në Big Brother Vip Kosova, janë paguar

Ish-banori i Big Brother Vip Kosova, Burno Pollogati në emisionin “Pasdite” të Kanal10, ka rrëfyer eksperiencë e tij në këtë reality show.

Por, Bruno ka zbuluar edhe detaje e sekrete të këtij formati televiziv, duke thënë se të gjithë pjesëmarrësitë janë paguar për të qëndruar në atë shtëpi.

Ai ka thënë se kjo gjë është normale, sepse një artist e lë karrierën e tij dhe futet aty brenda, andaj paguhet nga produksioni.

Related Articles