Shkencëtarët dinë vitet e sakta! Kur njerëzit plaken më së shumti?

Plakja nuk është proces i gjatë, por ekzistojnë vitet e jetës në të cilat njerëzit më së shumti plaken. Mendohet…

Katër shenjat që bëhen gjithnjë e më të bukura me kalimin e moshës

Me kalimin e moshës, ata mësojnë të theksojnë pikat e tyre të brendshme nga jashtë, dhe për shkak të kësaj…

Këto janë vendet e gabuara ku nuk duhet t’i fshihni paratë

Nën dyshekët, qilimat, në rrobat e ndyra, libra ose sirtarë… Cilado nga këto vende që ju zgjidhni për të ruajtur…

Muzika pikëlluese mund të ofrojë kënaqësi, rehati, si edhe dhimbje

Sipas një studimi në Britaninë e Madhe, kanë arritur në përfundim se muzika pikëlluese mund të përdoret për terapi medituese…

Fitnes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi leo arcu, interdum scelerisque imperdiet quis, iaculis ut augue. Sed accumsan…

Katër efektet shëruese që i sjell agjërimi gjatë muajit të Ramazanit

Ndonëse miliona njerëz anë e mbanë botës e kanë vëzhguar me sukses pastrimi shpirtëror të Ramazanit për mijëra vjet, tani…

Këto janë ushqimet më të mira dhe më të këqija për diabetikët

Nëse vuani nga diabeti ose rrezikoheni nga kjo sëmundje, atëherë me siguri jeni informuar se shumë ushqime dhe pije mund…

Ndikimi i vajit të ullirit me kripë në trupin e njeriut

Dhimbjet e kockave po kthehen në një problem shëndetësor shumë i përhapur kudo. Kjo ndodh për shkak se njerëzit nuk…