Dani: Afrim Muçiqi është i vogël për mua – tensione mes artistëve

Dani: Afrim Muçiqi është i vogël për mua – tensione mes artistëve

Ramadan Krasniqi ishte i ftuar n’Kosove Show në emision e fundit.Dani ka shpërthyer keq për kolegun dhe shokun e dikurshëm.

“Ai, Afrimi kurrë nuk mund te flas me mu përjetë , është shume i vogël për mu se ka rrejt”, tha Ramadan Krasniqi.

Shkaku i prishjes ne mes tyre thuhet të jetë një mbrëmje muzikore .

Deri tani nuk ka pasur asnjë reagim nga Afrim Muçiqi.

Related Articles