“Edhe unë kam qejf me pasë fëmijë”, Edona shpërthen në lot

“Edhe unë kam qejf me pasë fëmijë”, Edona shpërthen në lot

Gjatë një bisede me Metin, Azemin dhe Shqipen në oborrin e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Edona ka shpërthyer në lot.Ajo tha se ka qejf të ketë fëmijë.

Teksa Edona po qante, Meti e mori afër për ta ngushëlluar. Njëjtë veproi Azemi i cili tha se ajo do ta gjejë dikë që do ta pranojë ashtu siç është.

Related Articles