Gjoni me mesazh për banorët: Jeni më të mirët, mos më zhgënjeni, bëni sa më shumë show

Gjoni me mesazh për banorët: Jeni më të mirët, mos më zhgënjeni, bëni sa më shumë show

Pas disa shqetësimeve me shëndetin, Gjoni sonte është shfaqur në Prime me një mesazh për të gjithë banorët e Big Brother VIP Kosova.Ai është shprehur se i do shumë banorët dhe u ka kërkuar që të bëjnë sa më shumë show.

“Mua më duhet pak kohë që të kujdesem për shëndetin tim, pastaj do të kthehem për vizitë. Dua t’iu them që jeni më të mirët. Mos më zhgënjeni, bëni sa më shumë show”, ka thënë ndër të tjera ai.

Related Articles