Graçanicë: Policia konfiskon 245 2-she false

Graçanicë: Policia konfiskon 245 2-she false

Në Kosovë po vazhdon qarkullimi i monedhave 2 euroshe false.

Një zyrtare e bankës në Graçanicë ka njoftuar policinë se nga klientë të ndryshëm janë deponuar 245 monedha metalike nga 2 euro, të cilat dyshohet se ishin të falsifikuara.

“Monedhat janë konfiskuar dhe rasti është duke u hetuar”, thuhet në raportin 24 orësh të policisë.

Related Articles