Haziri: Më 19 nëntor ka nisur rikthimi i madh i LDK-së, për t’i dhënë besë dhe shpresë Kosovës

Haziri: Më 19 nëntor ka nisur rikthimi i madh i LDK-së, për t’i dhënë besë dhe shpresë Kosovës

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, përmes një postimi në rrjetin social Facebook ka reaguar pas përmbylljes së procesit të zgjedhjes së të gjitha strukturave partiake.Ai ka publikuar një fotografi duke thënë se aty ndodhet lidershipi i ri katër vjeçar i LDK-së.

Tutje nënkryetari i sapozgjedhur ka thënë se Rikthimi i madh i LDK-së ka ndodhur më 19 nëntor, për t’i dhënë shpresë dhe besë Kosovës.

“Lidershipi i ri i Lidhjes Demokratike të Kosovës 2023/2027. Brezi i Republikës i zgjedhur. Rikthimi i madh ka filluar me 19 nëntor, për t’i dhënë besë dhe shpresë Kosovës!”

Postimi i plotë:

Related Articles