Ja kush janë banorët e radhës që do kalojnë 24 orë në BBVK

Ja kush janë banorët e radhës që do kalojnë 24 orë në BBVK

Pas Brikendës dhe Monikës, banorët e radhës që do futen në shtëpi janë Alba, Blero, Ardi dhe Mirdoni.Blero rikthehet në shtëpinë më të famshme në vend pasi la lojën në gjysmë për shkaqe personale, ndërkohë Alba, Ardi dhe Mirdoni, arritën të qëndrojnë brenda për një periudhë goxha të gjatë.

Të gjithë ish-banorët po futen në shtëpi për t’i rikthyer bashkë kujtimet që i nisën nga dita e parë.

Related Articles