“Komuna e Prishtinës nuk ka bërë rritje të normave tatimore”

“Komuna e Prishtinës nuk ka bërë rritje të normave tatimore”

Komuna e Prishtinës nuk ka bërë rritje të normave tatimore.Kështu thotë nënkryetari i kryeqytetit, Alban Zogaj, pas reagimeve se një gjë e tillë ka ndodhur.

Megjithatë, ai shtoi se ajo çfarë ka ndryshuar është vlerësimi i pronave të Komunës së Prishtinës.

Sipas tij, ky vlerësim bëhet nga Ministria e Financave dhe rrjedhimisht kanë rezultuar me rritje të faturave të tatimit në prone.

“Ne kemi kerku rivleresim nga Ministria e Financave, sidomos në këtë kohë krize”, shkroi ai në Facebook.

Related Articles