Krasniqi reagon pas rritjes së çmimit të rrymës: Ky veprim është goditje e radhës për të gjitha familjet kosovare

Krasniqi reagon pas rritjes së çmimit të rrymës: Ky veprim është goditje e radhës për të gjitha familjet kosovare

Kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, ka reaguar pas vendimit të djeshëm të ZRRE-së për të ngritur për 15 për qind çmimin e energjisë elektrike, duke theksuar se vitin e kaluar çmimi u rrit për 100 për qind, duke shtuar se kjo nuk i mjaftoi Qeverisë, që simbol të saj e ka sekserin e tregëtisë me energji, Martin Berishajn.

“Vitin e kaluar e rritën mbi 100% çmimin e energjisë elektrike. Megjithatë, kësaj qeverie, që simbol të saj e ka sekserin e tregëtisë me energji, Martin Berishajn, nuk u mjaftoi kjo. Dje, çmimin e energjisë elektrike për të gjithë qytetarët tanë e rritën edhe për rreth 15 %”, shkroi Krasniqi në Faceboook.

Ai më tutje theksoi se ky veprim është goditje e radhës për të gjitha familjet kosovare, të cilat, në këtë periudhë të krizës dhe ngritjes së të gjitha çmimeve të tjera, po varfërohen çdo ditë e më shumë.

“Ky veprim është goditje e radhës për të gjitha familjet kosovare, të cilat, në këtë periudhë të krizës dhe ngritjes së të gjitha çmimeve të tjera, po varfërohen çdo ditë e më shumë. Në këto dy vjet, përmes të gjitha veprimeve të saj, kjo Qeveri vetëm sa e ka rritur koston e jetesës për qytetarët e Kosovës, duke keqkuptuar dhe keqpërdorur në thelb misionin e saj.

“Një gjë është e sigurt: me këtë lloj qeverisjeje, e cila po vështirëson dhe rëndon jetën e qytetarëve në çdo aspekt, numri i atyre të cilët do të emigrojnë do të vazhdojë të thyej rekorde të reja. I indinjuar thellësisht me këtë kaos qeverisës, i cili po e kërcënon në vazhdimësi mirëqenien e qytetarëve dhe stabilitetin e shtetit tonë. Mjaft më!”, shkroi Krasniqi.

Related Articles