“Kryeministër, a priten zhvillime pozitive”, kjo është përgjigja e tij

“Kryeministër, a priten zhvillime pozitive”, kjo është përgjigja e tij

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka arritur te vila shtetërore “Bilana” në Ohër të Maqedonisë së Veriut, ku sot do të takohet me Presidentin e Serbisë, Aleksandër Vuçiq.

Ai është pyetur nga gazetarët nëse pritet ndonjë zhvillim pozitiv nga ky takim dhe shkurtimisht është përgjigjur “gjithqysh”.

VIDEO:

Related Articles