“Kurti po na kushton” – LDK publikon video të rritjes së çmimeve të produkteve bazë

“Kurti po na kushton” – LDK publikon video të rritjes së çmimeve të produkteve bazë

Forumi i Rinisë së Lidhjes Demokratike të Kosovës ka shpërndarë një video në lidhje me qeverisjen e kryeministrit Albin Kurti për këto dy vite.Në video ata kanë renditur çmimet e produkteve bazë për vitin 2021 dhe çmimet për vitin 2022, ku thuhet se ka rritje çmimesh prej 46%.


Këtë video e kanë quajtur „Kurti po na kushton“.

Related Articles