Luizi këndon “Thrret Prizreni mori Shkodër” dhe i çon të fala Rifat Berishës

Luizi këndon “Thrret Prizreni mori Shkodër” dhe i çon të fala Rifat Berishës

Luizi gjatë qëndrimit të tij në “BBVA” ka kënduar zhanre të ndryshme të muzikës.

Disa herë ka kënduar rep, e tjera herë edhe zhanre të ndryshme.

Së fundi duke e kënduar këngën “Thrret Prizreni mori Shkodër”, Luizi ka përshëndetur rapsodin kosovar me fjalë të mëdha.

“Je zotni, je mbret”, ka qenë porosia e Luizit nga Shkodra për Rifat Berishën.

Luizi ndryshe është fenomeni i momentit, ku pëlqehet jashtëzakonisht shumë nga publiku.

Related Articles