Me këtë veprim familjarët e Meritonit shprehin mospëlqimin për Ilnisën

Me këtë veprim familjarët e Meritonit shprehin mospëlqimin për Ilnisën

Pas ‘rrëmujës’ që vëllai i Meritonit shkaktoi brenda në shtëpinë e ‘BBV3’ ku nuk pranoi të takonte Ilnisën, madje dhe deklaroi se ‘dasmën’ e çiftit e kishin parë në kuadër të lojës, një tjetër veprim nga familjarët e Meritonit ka ngritur dyshime lidhur me marrëdhënien e dyshes.Përveç faktit që çifti nuk e ndjek njëri-tjetrin nëpër rrjete sociale , një postim që ‘trazoi’ paksa rrjetin ka ardhur mbrëmjen e ‘Prime-t’ të së martës.

Në llogarinë e Instagramit të Meritonit është postuar një fotografi e tij, e realizuar gjatë momentit që ai ka qenë në dhomën e rrëfimit me Ilnisën, por kjo e fundit nuk ‘egziston’ në fotografi pasi familjarët e tij e kanë prerë atë.

Nuk mund të lëmë pa përmendur faktin që në profilin e Meritonit, që prej nisjes së ‘BBV3’ dhe romancës së tyre, nuk ekziston asnjë foto/ video me Ilnisën.

Related Articles