Momenti i aksidentit tragjik në Los Angeles

Momenti i aksidentit tragjik në Los Angeles

Gjatë persona mbetën të vdekur pas një aksidenti trafiku në Los Angeles, prej tyre katër të rritur, një fëmijë dhe një fëmijë i palindur.Ndërkaq, mësohet se nga ky aksident shtatë të tjerë kanë mbetur të lënduar.

Në aksidentin që ngjau në regjionin Slauson Avenue dhe South La Brea Avenue, afër Ladera Parkut, gjashtë vetura u përplasën me njëra tjetrën pasi që një veturë e markës Mercedes Benz po vozitej shpejtë dhe nuk vazhdoi të lëvizte edhe në dritë të kuqe, dhe si pasojë e pëprlasjes erdhi te zjarri.

Departamenti i zjarrfikësve e ka konfirmuar vdekjen e gjashtë personave, ndërkaq shkaku i përplasjes do të hetohet.

Related Articles