Në seancë te mbyllur dëgjohet dëshimtari i nëntë i ZPS-së ndaj Salih Mustafës

Në seancë te mbyllur dëgjohet dëshimtari i nëntë i ZPS-së ndaj Salih Mustafës

Në Dhomat e Specializuara në Hagë, po vazhdon edhe të mërkurën gjykimi ndaj ish-pjestarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës(UÇK), Salih Mustafa, ku dëshmitari i nëntë i Zyrës së Prokurorit të Specializuar (ZPS) po dëgjohet në seancë të mbyllur për publikun.Dëshmitari i nëntë i mbrojtur i ZPS-së në gjykimin ndaj Mustafës është një zonjë, e cila mban kodin W04390.

Dëshmitarja është përgjigjur në pyetjet e prokurorit dhe të avokatit. Gazeta Enigma.

Related Articles