“Një marrëveshje me Serbinë pa njohje reciproke me Asociacion dhe autonomi, dështim i Kosovës”

“Një marrëveshje me Serbinë pa njohje reciproke me Asociacion dhe autonomi, dështim i Kosovës”

Ish-kryenegociatorja, Edita Tahiri, ka folur në lidhje me takimin që pritet të mbahet nesër në Ohër mes Kurtit dhe Vuçiq.Tahiri ka theskaur se një marrëveshje me Serbinë pa njohje reciproke me asociacion dhe autonomi për pakicen serbe, është dështim i interesave kombëtare dhe shteterore të Kosovës.

“Nje marreveshje me Serbine pa njohje reciproke me asociacion dhe autonomi per pakicen serbe (vet-menaxhim) eshte deshtim i interesave kombetare dhe shteterore te Kosoves” shkruan Tahiri.

Reagimi i plotë:

Related Articles