Sahiti pas shkarkimit nuk deklarohet për media

Sahiti pas shkarkimit nuk deklarohet për media

Pas njoftimit së është shkarkuar nga posti i rektorit të UP-së, Naser Sahiti, ka dal para mediave që ishin duke pritur për një prononcim nga ai, duke ju thënë se nuk do të prononcohet.Duke i falënderuar për interesimin ai ka thënë se do të jetë në dispozicion të medieve ditëve në vijim.

“Në as një version nuk do të prononcohem, jam prononcuar gjatë ditës”.

“Mos pritni se edhe me dalë pas 2 ore nuk do të prononcohem, faleminderit për interesimin ditëve të tjera do të jem ne dispozicion pa problem”, tha ai.

Përderisa Këshilli në mbledhjen e së premtes ka shkarkuar Sahitin me 8 vota për dhe një abstenim.

Related Articles