Seksi i mëngjesit, çka duhet të bëni që të mos ju kundërmojë erë e keqe nga goja

Seksi i mëngjesit, çka duhet të bëni që të mos ju kundërmojë erë e keqe nga goja

A ka mënyrë më të mirë që të filloni ditën me seks? Mos lejoni që era e keqe e gojës të prishë të gjitha.Shumica e njerëzve shmangin të bëjnë dashuri në mëngjes, sepse, derisa të dytë zgjohen nga krevati dhe i lajnë dhëmbët, dëshira vjen dhe kalon…

Mirëpo, nuk ka nevojë që të ndodhë ashtu, transmeton Telegrafi.

Ekzistojnë mënyra të cilat do t’ju ndihmojnë që të kapërceni këtë problem.

E gjitha që ju duhet, është që pranë krevatit të mbani ose një mollë ose disa kokrra kafe.

Sapo të hapni sytë, do të mjaftojë që të dy të kafshoni një herë mollën apo të hani dy-tri kokrra kafe.

Frymëmarrja juaj do të jetë e freskuar sikur t’i kishit larë dhëmbët dhe më kurrë nuk do të hiqni dorë nga lojërat seksuale.

Pasi të keni bërë dashuri, bëni kafenë edhe më të mirë turke dhe dita juaj do të fillojë në mënyrën më të përsosur të mundshme.

Related Articles