Buxhovi: Në Kosovë dominon vehabizmi, po rrezikohet identiteti kombëtar

Historiani Jusuf Buxhovi ka deklaruar se politikanët në Kosovë po e shfrytëzojnë aspektin fetar për vota, duke shtuar se me…

Buxhovi: Kurti është kosovocentristi më i madh

Publicisti dhe historiani i njohur, Jusuf Buxhovi, e ka quajtur kryeministrin e vendit, Albin Kurtin si “kosovocentristin më të madh”.…