TKZ me koreografi të veçantë në 20-vjetorin e themelimit të grupimit

TKZ me koreografi të veçantë në 20-vjetorin e themelimit të grupimit

Po zhvillohet ndeshja mes Shqipërisë dhe Ishujve Faroe në stadiumin “Air Albania”.Një koreografi e veçantë u shfaq edhe nga “Tifozat Kuq e Zi”, të cilët shënojnë 20-vjetorin e themelimit.

Në banerin e shfaqur nga “TKZ” vëmendje merr padyshim slogani “O SA MIRË ME QENË SHQIPTAR”.

“Njeriu pa komb është asgjë”, thuhet në një tjetër mesazh të tyre.

Momentin nga shfaqja e koreografisë të publikuar mund ta shikoni duke klikuar KËTU.

Related Articles