Vaki kosovare: Në Dobrajë të Lipjanit gruaja shkon në vend të burrit për të dhënë mësim

Vaki kosovare: Në Dobrajë të Lipjanit gruaja shkon në vend të burrit për të dhënë mësim

Në shkollën “Dy Dëshmorët” në Dobrajë të madhe ka ndodhur diçka jo fort e zakonshme.

Pretendohet se në këtë shkollë gruaja shkon në vend të burrit për të dhënë mësim, dhe për këtë të fundit pretendohet se po punon në një nga qendrat tregtare të vendit.

Gazetarja e lajminet ka takuar edhe arsimtarin në fjalë, por që ky i fundit nuk ka pranuar të flasë edhe se kishte një çasje “arrogante” ndaj gazetarës.

Related Articles