Vëllai i madh i mbyll në një dhomë Meritonin, Eglën dhe Ilnisën

Vëllai i madh i mbyll në një dhomë Meritonin, Eglën dhe Ilnisën

Ilnisa dhe Meritoni të cilët u përjashtuan nga gara, kanë një mundësi të dytë.Ata u lajmëruan se nëse duan të vazhdojnë garën, do duhen të presin te Dhoma e Bardhë e Big Brother dhe do të jetë publiku që do të marrë vendimin për ta nëse do kthehen apo jo në garë.

Teksa shkuan te Dhoma e Bardhë, ata janë takuar me Eglën, e cila po pret aty që prej 48 orësh.

Related Articles