Vivien rregullon shtratin dhe vë kurorën e mbretit tek pjesa ku flinte Getinjo (VIDEO)

Vivien rregullon shtratin dhe vë kurorën e mbretit tek pjesa ku flinte Getinjo (VIDEO)

Getinjo dhe Vivien janë çifti i cili janë lidhur brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova.E tani Getinjo ka dalë nga shtëpia, ndërkaq brenda ka mbetur Vivieni.

E ajo sot e ka rregulluar shtratin dhe ka vënë kurorën e mbretit tek pjesa ku flinte Getinjo.

Related Articles