Vonohen ministrat, mediat bojkotojnë konferencën

Vonohen ministrat, mediat bojkotojnë konferencën

Mediat kanë bojkotuar konferencën që rëndom mbahet pas mbledhjes së qeverisë, shkak u bë vononesa prej 40 minutave e ministrave për të dalë para gazetarëve.Në konferencë pritej që të dilnin ministri i Financave, Hekuran Murati dhe ajo e Arsimit, Arbërie Nagavci.

Kjo praktikë e vonesave në konferencë po ndodh shpesh pas mbledhjeve të qeverisë.

Paraprakisht, askush nga qeveria nuk njoftoi se do të ketë vonesa, por pasi i panë mediat te dalin, u arsyetuan se ka pasur edhe një mbledhje të brendshme të ministrave, pas mbledhjes së rregullt.

Related Articles