Zgjedhjet e parakohshme, LDK mbledh Këshillin e Përgjithshëm

Zgjedhjet e parakohshme, LDK mbledh Këshillin e Përgjithshëm

Lidhja Demokratike e Kosovës ka mbledhur sot Këshillin e Përgjithshëm të saj.

Temë kryesore e kësaj mbledhjeje mbetet mbajtja e zgjedhjeve të parakohshme dhe zhvillimet politike aktuale në vend.

Për më shumë detaje, raporton gazetarja, Gremisa Latifi.

Related Articles