Abazi për vërshimet në Mitrovicë: Ka raste kur qytetarët refuzuan t’i lëshojnë shtëpitë (VIDEO)

Abazi për vërshimet në Mitrovicë: Ka raste kur qytetarët refuzuan t’i lëshojnë shtëpitë (VIDEO)

Fidan Abazi, nga Shërbimi i Kërkim-Shpëtim Malor i Kosovës, ka treguar momentet e vështira që kanë hasur gjatë evakuimit të qytetarëve në momentet e vërshimit në Mitrovicë dhe Klinë.Ai ka thënë se ka pasë raste që edhe njerëzit s’kanë dashtë me dalë nga shtëpitë e tyre.

“Kemi pasë raste ku njerëzit që kemi shkuar me i evakuuar nuk kanë dashtë të dalin nga shtëpia.

“Është rasti i parë që kemi intervenuar në ujëra, por jemi mundur që të shfrytëzojmë eksperiencën e mëhershme”, ka theksuar ai.

“Një kohë kemi kërkuar që me mirësjellje, kur nuk kryejnë këto mjete punë, nganjëherë duhet edhe me urdhëresë me i bind që të largohen, ne nuk e dinim se si do të vazhdojë situata më tutje”.

Related Articles