Arrestohet një person në aeroportin “Adem Jashari”

Arrestohet një person në aeroportin “Adem Jashari”

Të dielën rreth orës 19:00, në aeroportin “Adem Jashari” në Prishtinë është arrestuar një person.

Sipas raportit 24 orësh të Policisë së Kosovës, Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata, i arrestuari është dërguar në vuajtje të dënimit.

“Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata, është arrestuar një mashkull kosovar, dhe i njëjti dërgohet në vuajtje të dënimit”, njofton Policia e Kosovës.

Related Articles