Artistët do ta kenë mbështetjen e plotë të qeverisjes komunale të udhëhequr nga Lëvizja Vetëvendosje

Artistët do ta kenë mbështetjen e plotë të qeverisjes komunale të udhëhequr nga Lëvizja Vetëvendosje

Në qytetin e artit e të kulturës, në ditën e fundit të fushatës nuk mund të mos i takonim artistët, kanë thënë nga Lëvizja Vetëvendosje në Gjilan.

Komunikata e plotë:

Në qytetin e artit e të kulturës, në ditën e fundit të fushatës nuk mund të mos i takonim artistët. Artistët kanë mundësi të limituara të ushtrimit të profesionit të tyre, dhe kanë shumë nevojë ta ndjejnë dorën e institucioneve qeverisëse. Kryetari Alban Hyseni, u zotua se pas 17 tetorit, kinemaja do i kthehet artistëve, do të rriten mundësitë për veprimtarinë e tyre dhe do ta kenë mbështetjen e plotë të qeverisjes komunale të udhëhequr nga Lëvizja VETËVENDOSJE!.Sepse Gjilani ka artistë të mëdhenj. Andaj bashkë do të qeverisim, për komunën ndryshe. 

#përtëgjithashtresat

www.albanhyseni.com

Lëvizja Vetëvendosje-Gjilan

Hapësirë e sponsorizuar

Related Articles