Bill Gates: Pandemia e radhës, shumë më e rëndë sesa COVID-19

Bill Gates: Pandemia e radhës, shumë më e rëndë sesa COVID-19

Bill Gates ka paralajmëruar që bota duhet të jetë gati për pandeminë e radhës, që mund të jetë shumë më e rëndë sesa COVID-19.I pranishëm në Institutin Lowy të Sidneit, miliarderi theksoi se liderët politikë duhet të lënë mënjanë keqkuptimet dhe të punojnë së bashku për t’u përgatitur për virusin e radhës.

“Me pandeminë që kaluam u treguam budallenj, nuk kishim pajisjet e duhura, ashtu siç i kemi për zjarret apo tërmetet”, tha Gates.

Related Articles