Çështja e Benit? Atdheu ia përmend Andit raportin në fillim mes Stresit dhe Gresës (VIDEO)

Çështja e Benit? Atdheu ia përmend Andit raportin në fillim mes Stresit dhe Gresës (VIDEO)

Andi dhe Atdheu kanë pasur sonte një diskutim në Prime-n e Big Brother VIP Kosova.Atdheu ia ka përmendur Andit raportin në fillim mes Stresit dhe Gresës.

“Derisa është në rregull gjithçka me Stresin çka ka pasur në fillim me Gresën, besoj që edhe me Benin në formë shakaje ka qenë”, u shpreh ai.

Related Articles