Edi Rama: Nuk ka plan për mbledhje të dy qeverive

Edi Rama: Nuk ka plan për mbledhje të dy qeverive

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka folur për mundësinë e mbajtjes së mbledhjes së radhës mes dy qeverive të Kosovës dhe asaj të shtetit shqiptar.

Rama, gjatë vizitës së tij në Kosovë, sot para mediave theksoi se nuk pritet një mbledhje tani.

“Nuk ka plan për një mbledhje të dy qeverive asaj të Shqipërisë dhe Kosovës”, tha Rama.

Në qershor të vitit të kaluar ishte menduar të mbahej një mbledhje e tillë në Gjakovë, por kishte dështuar. Kurti kishte thënë se anulimi ka ndodhur nga homologu Edi Rama, dhe sipas tij, një gjë e tillë është e paarsyeshme.

Related Articles