Ekspertët këshillojnë që të mos bëni seks në dush: Mund të rrëshqisni

Ekspertët këshillojnë që të mos bëni seks në dush: Mund të rrëshqisni

Ekspertët e kanë konsideruar ide të keqe seksin në dush, sepse sipas tyre mund të jetë e vështirë dhe e papërshtatshme.Sipas tyre, dyshemeja e rrëshqitshme dhe e lagësht do të jetë një terren i vështirë, pasi është zor të ruash qëndrimin stabil në mes të seksit.

Ekziston edhe rreziku i rrëshqitjes dhe goditjes së kokës në lavaman ose në dysheme, pra një gjë e tillë është më e rrezikshme sesa emocionuese.
Jo vetëm marrja e pozicioneve të ndryshme të seksit do të jetë e vështirë, por edhe puthja, derisa dushi është i lartë me ujë që spërkat mbi kokat tuaja.

Related Articles