Erdogan: Netanyahu nuk do të jetë në gjendje ta shpëtojë veten nga vajtimi si Millosheviç dhe Hitleri

Erdogan: Netanyahu nuk do të jetë në gjendje ta shpëtojë veten nga vajtimi si Millosheviç dhe Hitleri

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Ergdogan deklaroi se Benjamin Netanyahu nuk do të jetë ë gjendje të shpëtojë veten nga vajtimi si Millosheviç, Karaxhiç dhe Hitleri.

“Turqia do të bëjë gjithçka në fuqinë e saj për të siguruar që ata barbarë (izraelitë) të sillen para drejtësisë për krimet që kanë kryer. Sulmi i së dielës në Rafah, i cili erdhi pas urdhrit të ICJ-së , ka ekspozuar natyrën tradhtare dhe të përgjakshme të shtetit terrorist. Netanyahu nuk mund të shpëtojë veten nga vajtimi si Millosheviçi, Karaxhiçi dhe Hitleri, të cilët po i imiton”, theksoi Erdogan në fjalimin e tij.

Presidenti Erdogan bëri këto deklarata në lidhje me bombardimet e Izraelit ndaj tendave ku palestinezët po qëndronin në Rafah:

Vetëm gjatë orëve të fundit janë raportuar 45 palestinezë të vdekur nga sulmet ajrore izraelite në Rafah.

Related Articles